Hogyan vásároljon? - Dashboard Útmutató

Üdvözöljük a Dashboardunkon! Ez az útmutató segítséget nyújt ahhoz, hogy könnyen tudja kezelni platformunkat akár a Metamask-ot (vagy hasonló walletet) használja, akár az e-mail vagy közösségi médián keresztüli bejelentkezés opcióját választja a Biconomy közreműködésével. Kövesse lépésről lépésre a képernyőfelvételeket és részletes leírásokat, hogy zökkenőmentes vásárlásban legyen része!

$APRA Elővásárlási Ár: 0.5 USD

$APRA smart contract cím:

0x0c4ac8952c28e2e7fe22033C8D2F1263372d301d

Az Apraemio Dashboard felületén többféle módon vásárolhat $APRA tokeneket.

Elöljáróban fel szeretnénk hívni szíves figyelmét arra, hogy az $APRA tokenekkel a hivatalos tőzsdei megjelenésünkig nem lehet kereskedni.

Az Apraemio előértékesítése 60%-os zárolási (vesting) rendszerrel működik, ami azt jelenti, hogy a befektető tulajdonában lévő tokenmennyiség 40 százalékát tudja az $APRA hivatalos tőzsdei indulási napját követően közvetlenül értékesíteni, míg a zárolt 60 százalék havonta 10-10 százalékos részletekben kerül feloldásra. A zárolási mechanizmus megakadályozza, hogy hirtelen árfolyamcsökkenést okozzanak a tokenek korai eladói. Ez védi a befektetők érdekeit, és kiszámíthatóbbá teszi az $APRA árfolyamát.

Az $APRA jelenleg egy BSC20 token, ami a Binance Smart Chain hálózatán fut. Fontos megjegyezni, hogy az $APRA tokenek a BNB Chain hálózaton keresztül lesznek kiküldve.

A walletjének csatlakoztatásához, kérjük, kövesse ezeket a lépéseket:

1. Kattintson a "Connect Wallet" gombra a Dashboardon.

2. Válassza ki a kívánt csatlakozási lehetőséget.

"Connect Account"

  • Ha tájékozott a kripto világában, egyszerűen csatlakozzon a MetaMaskkal, vagy egy ahhoz hasonló wallettal, amely kompatibilis a BEP-20 tokenekkel.

MetaMask létrehozása - Útmutató

Telefonos verzió

"Email or Social"

  • Ha új a kriptovilágban, vagy a walletja nem kompatibilis a "Connect Account" opcióval (pl. Bitcoin wallettal rendelkezik), válassza ezt. Egyszerűen jelentkezzen be e-mail vagy a megadott közösségi média fiókjával. Ez az opció a Biconomy által támogatott.

Mindig ugyanazt a belépési opciót használja! Például, ha először bejelentkezett szimplán az e-mail címével (amely egy Google-fiók), és másodszor a “Google” ikon lehetőséget választotta, miközben ugyanazzal az e-mail címmel jelentkezett be, AKKOR EGY MÁSIK FIÓKOT FOG KAPNI!

3. Miután sikeresen csatlakoztatta a walletjét, akkor már készen is áll a $APRA tokenek vásárlására és tranzakcióinak megtekintésére.

4. Válasszon fizetési módot.

"Cryptocurrency"

Ha telefont használ, és MetaMaskkal (vagy hasonló wallettal) csatlakozott, csak a MetaMask böngészőjéből (vagy az adott wallet böngészőjéből) tudja megnyitni a www.apraemio.com weboldalt!

Ha QR kódot használ a fizetéshez, először kattintson a “Show QR CODE” gombra, majd azt csak a MetaMaskon belül (vagy ahhoz hasonló walleton belül) tudja leolvasni.

Ha e-mail címmel vagy közösségi média fiókkal jelentkezett be, a folyamat ugyanolyan, mint amit a videóban lát. Sima böngészőt használjon.

$APRA tokeneket öt különböző népszerű kriptovalutával vásárolhat meg: $BTC, $ETH, $BNB, $USDT (ERC20) és $USDT (BSC20).

Kérjük, válassza ki, hogy melyik kriptovalutát szeretné használni, és adja meg a vásárolni kívánt token mennyiségét. Ezután rendszerünk átirányítja Önt a fizetési oldalra, ahol elindíthatja kriptovalutával való vásárlását.

A fizetés megerősítése után az $APRA tokeneket arra a kriptovaluta walletra küldjük, ahonnan a fizetést kezdeményezte.

"Bank Transfer"

Ha telefont használ, és MetaMaskkal (vagy hasonló wallettal) csatlakozott, csak a MetaMask böngészőjéből (vagy az adott wallet böngészőjéből) tudja megnyitni a www.apraemio.com weboldalt!

Felhívjuk figyelmét, hogy banki átutalás során fel kell tüntetnie a "Reference: Purchase ID"számát a közleményben annak érdekében, hogy tranzakciója beazonoshítható legyen.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a vásárlás megerősítése("Confirm")után 10 napig érvényes az az ár, amelyen a vásárlás megerősítése történt. Ha az összeg 10 nap után érkezik be, akkor az aktuális áron leváltott $APRA token mennyiséget fogja megkapni.

Az $APRA tokeneket fiat valutával is megvásárolhatja, banki átutalás újtán.

Egyszerűen adja meg az összeget USD-ben, amelyet el kíván költeni, valamint a vásárolni kívánt tokenek számát. Ezt követően egy fizetési kapuhoz lesz irányítva, amely tartalmazza az utasításokat és részleteket arra vonatkozóan, hogy hova kell átutalnia az összeget, beleértve az Apraemio nevét, címét és bankszámla adatait.

Miután az összeg beérkezett, az $APRA tokeneket arra a walletra küldjük, amelyet a felületünkön összekapcsolt.

5. Miután sikeresen vásárolt, kattintson a wallet címére (jobb felső sarok), hogy eljusson a "Profile" oldalra.

6. Kattintson a "KYC Validation" gombra, és töltse ki az adatait.

7. Most már készen áll a $APRA tokenek importálására!

Ha a banki átutalás opciót választotta, akkor vásárlását 1-3 munkanapon belül feldolgozzuk, és ezután fogja látni tokenjeit a Dashboardon.

Last updated